Discussieren kun je leren

Discussiëren
Docententraining

Docententraining

Wil jij zelf DKJL lessen verzorgen? Tijdens de tweedaagse training voor leraren, begeleid door trainers van DKJL, reiken wij concrete tools aan om op een hoger niveau het gesprek met leerlingen aan te gaan. De training heeft een actief karakter en bestaat uit een trainingsdag en een terugkomdag. 

 

De training wordt begeleid door trainers van DKJL en is geschikt voor docenten uit het basis- en voorgezet onderwijs, maar ook voor ib'ers, taal- of cultuurcoördinatoren. Na afloop kunnen leraren zelf discussielessen verzorgen aan de hand van het DKJL Lespakket.

 

Studiebelasting: 14,75 uur 

Na de eerste trainingsdag het verzorgen van: 3 lessen (90 min. per les).

Voorbereidingstijd per les: 45 min.

Bestuderen lespakket : 1 dag.

 

DKJL verzorgt ook incompany teamtrainingen of losse DKJL workshops voor vijf of meer deelnemers bij jou op school, op een moment dat het jou het beste uitkomt.

 

 

 

  • De eerstvolgende trainingen vinden plaats op 3 april en 22 mei in samenwerking met CPS.
  • Bekijk onze algemene voorwaarden. Bij minder dan 6 inschrijvingen zullen we de training verplaatsen naar een moment later in het schooljaar.

 Aansluitend op de docententraining verzorgen wij coaching on the job[1] www.bazalt.nl/discussierenkunjeleren

 

Kosten: € 650,- per persoon. Dit is inclusief het lespakket (t.w.v. € 50,-), de poster met de DKJL ‘spelregels’, de dvd met kopieerbladen en digibordmateriaal.