Discussieren kun je leren

Discussiëren
Individuele docententraining

Individuele docententraining

Wil je structureel met DKJL aan de slag, maar past een teamtraining (nog) niet bij jouw school? Wij adviseren om DKJL coördinatoren op te leiden tijdens de individuele docententraining. 

Een DKJL coördinator kan ervoor zorgen dat onze aanpak op de school wordt geborgd. Deze tweedaagse training heeft een actief karakter. Aan de hand van videobeelden en conform de didactiek van DKJL zal je het lesmateriaal eerst zelf ervaren, dan reflecteren, om vervolgens informatie uit te wisselen en vragen te stellen. De training wordt begeleid door Chantal Deken; directeur en initiatiefnemer van DKJL. Zij neemt het lesmateriaal met de deelnemers door, biedt inzicht in de didactische structuren en geeft praktische tips.

 

De training wordt in het schooljaar 2019-2020 aangeboden op ons kantoor in de Q Factory in Amsterdam Oostpoort. Het minimum aantal deelnemers is acht personen en het maximum aantal deelnemers is 12. De inschrijving sluit telkens drie weken voor de datum waarop de eerste trainingsdag plaatsvindt. Bij minder dan acht deelnemers wordt de training verplaatst naar een later moment.

 

Voor wie?

Bij voorkeur leerkrachten bovenbouw, vo of mbo die zelf met DKJL aan de slag willen in de praktijk.

 

Kosten

De kosten zijn € 650,- per persoon vrij van btw, inclusief lunch. Daarbij ontvang je het trainingsmateriaal, lespakket, de posters met de 'spelregels' en de demonstratie-dvd gratis.

 

Planning (onder voorbehoud)

Locatie: Q Factory Oostpoort, Atlantisplein 1, kamer 2.17

Eerste trainingsdag: woensdag 6 november 2019 van 9:30 tot 16:00 uur

Tweede trainingsdag: woensdag 15 januari 2020 van 9:30 tot 16:00 uur

In de periode tussen de eerste en tweede trainingsdag geef je drie DKJL lessen uit het Lespakket.

Studiebelasting = 20 uur

  

Aanmelden

Aanmelding voor de individuele docententraining kan via deze link