Discussieren kun je leren

Discussiëren

Inschrijving nazorg "Doe ff gezond!" Almere 2018

Heeft jouw school meegedaan aan het project Almere - Doe ff gezond?

Schrijf je dan nu in voor een (gratis) vervolgles. Of schrijf meer klassen in voor een discussieles over gezond leven en financiële verantwoordelijkheid.

 

Tijdens de discussielessen (masterclasses) in de klas en de debatbattle in KAF kwam veel los. De gemeente Almere heeft daarom aan stichting Discussiëren Kun Je Leren gevraagd om ‘nazorglessen’ te verzorgen voor de klassen die aanwezig waren op de debatbattle. In deze nazorgles wordt aan de hand van de aftermovie de stelling: “Jongeren die in armoede opgroeien hebben evenveel kansen als andere jongeren” besproken.

 

Ken je DKJL nog niet? Of wil je dat meer klassen van jouw school (gratis!) kennismaken met DKJL en het programma Almere – Doe ff gezond? Dat kan ook!

 

Het programma voor nieuwe klassen bestaat uit:

Twee masterclasses Discussiëren Kun Je Leren van 90 minuten – die in overeenstemming met scholen worden ingepland.

 

Les 1:     Als jongeren gezond leven moet dat worden beloond.

Les 2:     Jongeren zijn zélf verantwoordelijk voor hun zorgschulden. 

 

Het programma voor klassen die aanwezig waren in KAF bestaat uit:

Nazorgles van 90 minuten – die in overeenstemming met scholen worden ingepland.

De stelling is: “Jongeren die in armoede opgroeien hebben evenveel kansen als andere jongeren.”

 

Voor wie?

 “Doe ff Gezond!” is bedoeld voor leerjaar 3 VMBO/ HAVO/ VWO en/ of leerjaar 1 MBO. 

 

Wanneer?

Lessen worden in overleg met de planner van DKJL (susan@discussierenkunjeleren.nl) ingepland in januari, maart of april. 

 

Let op! Op basis van de ingevulde informatie maken wij een planning. Deze planning is uiterlijk halverwege september definitief. Bij vragen of opmerkingen neem gerust contact op met kantoor 020- 737 13 95.
Let op! Wil jouw school met meerdere klassen deelnemen? Stem dan de voorkeursdagen en tijdstippen af met jouw deelnemende collega's. Dat maakt het voor ons mogelijk om de masterclasses zoveel mogelijk aaneengesloten op dezelfde dag in te plannen.

Graag vragen we je onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij effectief aan de slag kunnen voor jullie.

Wij verzamelen en bewaren de gegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevens bescherming.Security image. You must enable images to submit entry
 
Vul in wat u ziet:
(Gevoelig voor hoofd en klein letters)
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.