Discussieren kun je leren

Discussiëren

Inschrijving Love=Love?! Amsterdam 2020

INSCHRIJVING LOVE=LOVE?! AMSTERDAM 2020
Scholieren uit Amsterdam in gesprek met jonge lhbti’ers en lokale beleidsmakers

Stichting Discussiëren Kun Je Leren (DKJL) maakt met het programma ‘Love=Love?!’ lhbti-emancipatie bespreekbaar. Middelbare scholieren gaan met elkaar, inspirerende rolmodellen en met andersdenkenden in gesprek over wat liefde en relaties voor hen betekenen en hoe verschillende identiteiten vreedzaam naast elkaar kunnen bestaan. 

Voor wie?
Tweede leerjaar vmbo, mavo en havo.

Het programma
Het programma bestaat uit twee masterclasses en een bijzondere dialoogsessie waarin leerlingen van verschillende scholen elkaar, bijzondere gasten en lokale beleidsmakers ontmoeten. Het resultaat? Een bijzonder ontmoeting, een constructief dialoog over homofobie en communicatieve vaardigheden waar een leerling lang profijt van heeft.

Eind oktober (na de herfstvakantie)
Een telefonisch intakegesprek van ong. 30 minuten voorafgaand aan de masterclasses.

november 2020
Twee masterclasses per klas van elk 90 minuten.
Deze masterclasses worden verzorgd door DKJL-masterclassdocenten. Tijdens de tweede les wordt een lhbti-peereducator betrokken, die zijn of haar coming out en ervaringen deelt. 

Week 7 december 2020
Dialoogsessie: exacte data in overleg.
In lijn met de richtlijnen van het RIVM en in overleg met jullie school faciliteren we een unieke ontmoeting tussen twee scholen. We kunnen de dialoogsessie ook organiseren binnen jullie school.


december 2020
Een evaluatiegesprek van 30 minuten na afloop van het programma.

Kosten

Een eigen bijdrage van €65,- per klas

Informatie school en contactpersoonInformatie deelnemende klassenBeschikbaarheid

 

Let op! WIj vragen één beschikbaarheid. Dat maakt het voor ons mogelijk om de masterclasses zoveel mogelijk aaneengesloten op dezelfde dag in te plannen.
 

Bij inschrijving voor dit project dient het hele programma gevolgd te worden. Zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden van DKJL


 

Wij verzamelen en bewaren de gegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming. Op de programma's van Discussiëren Kun Je Leren (DKJL) zijn de Algemene Voorwaarden van DKJL van toepassing.Security image. You must enable images to submit entry
 
Vul in wat u ziet:
(Gevoelig voor hoofd en klein letters)
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.