Discussieren kun je leren

Discussiëren
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

DKJL is sinds 2007 een begrip in Amsterdam en breidt zich als een olievlek uit over Nederland. Dit is mogelijk dankzij een team van bevlogen docenten, ambassadeurs, professionals, raad van toezicht, algemeen directeur (onderwijskundige en initiatiefnemer) Chantal Deken én vele scholen, docenten, kinderen en jongeren die al jaren enthousiast deelnemen aan onze projecten.

 

DKJL heeft sinds 1 januari 2014 een ANBI-status.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2014 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2015 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2016 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2017 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2018 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2019 vind je hier.

 

Onze statuten vind je hier.

 

Ben jij onze opdrachtgever of doe je mee aan een van onze projecten?
De algemene voorwaarden vind je hier.
 • ONZE MEDEWERKERS

  ONZE MEDEWERKERS


  Alle docenten van DKJL hebben ervaring in het werken met kinderen en jongeren en hebben een HBO werk- en denkniveau. Door regelmatige training en bijscholing van onderwijskundigen Martien Verheyden, Tessa van Velzen en Chantal Deken is de kwaliteit van ons aanbod gewaarborgd.
 • Raad van Toezicht

  Raad van Toezicht


  DKJL wordt bestuurd door een team van betrokken professionals met brede ervaring uit diverse hoeken; van werkend in het bedrijfsleven tot aan maatschappelijke organisaties. Het bestuur van DKJL is onbezoldigd.
 • DKJL SCHOLEN

  DKJL SCHOLEN


  Honderden scholen hebben DKJL opgenomen in het curriculum en werken al jaren met ons samen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen.
   
  Leerkracht (Satelliet): “Ik ben erg te spreken over de lessen. Ze worden heel enthousiast gegeven. Met oog voor alle kinderen. Het schooldebat was een mooie afsluiting. Britt won de tweede prijs. Haar woorden tijdens de uitreiking: ‘De stress is helemaal weg, ik moet bijna huilen van geluk.’ Dankjewel.”
 • PARTNERS EN REFERENTIES

  PARTNERS EN REFERENTIES


  Samen bereik je meer. Daarom werkt Stichting Discussiëren Kun Je Leren samen met een aantal spartners om haar doelen te bereiken.