Discussieren kun je leren

Discussiëren
ONZE AMBASSADEURS

ONZE AMBASSADEURS

DKJL heeft een aantal ambassadeurs van het eerste uur die ons jaar na jaar blijven supporten met hun enthousiasme als jurylid, presentator tijdens de debatbattles. En daar zijn wij trots op! 

IMG_8447 (2)Vivienne van den Assem (presentatrice Debatbattle, bekend van onder andere Zappsport en Wie is de Mol.)

"Ieder jaar sta ik weer versteld van het hoge niveau dat de debathelden van de Debatbattle hebben! Hoe ze hun mening verwoorden en stelling durven nemen is ontzettend knap, maar vooral ook heel erg belangrijk. Het zijn vaardigheden die iedereen zou moeten beheersen. Gelukkig kun je discussieren leren! Ik vind het super dat DKJL zich richt op leerlingen van 8 tot 28 jaar. Ze leren discussieren, luisteren naar de ander en hun mening zorgvuldig formuleren. Dat daar behoefte aan is en dat het lesprogramma succesvol is, blijkt aan het talent dat we zien tijdens de battles en de Debatbattle!"

 

IMG_8088Terence Schreurs (jurylid Debatbattle, bekend van onder andere GTST.) "Al 6 jaar ben ik bij de Debatbattle betrokken en help ik met alle liefde. Het plezier van de kids is onbeschrijflijk! 

Hoe leer je discussieren, luisteren en respect hebben voor een ander? Hoe leer je gebruikmaken van je intelligentie, humor en creativiteit? Hoe leer je je stem te laten horen en voelen in plaats van uit angst een andere een timmer te geven? Kinderen anno 2013 hebben alles door. We moeten dat stimuleren en kunnen kinderen niet langer klein houden. Hoezee voor alle docenten die dit al doen en durven."

 

 

IMG_8378Horace Cohen (acteur, presentator, komiek, jurylid Debatbattle, bekend van onder andere De Lama's.)  

 

 

 

 

 

 

 

IMG_8357

Ewout Genemans (presentator en jurylid Debatbattle, bekend van onder andere Willem Wever en AVRO's Junior Songfestival.)

 

 

 

 

 

  

 

album_large_1082300Dolores Leeuwin (DKJL fan en presentator onder andere Het Klokhuis en Hoe? Zo!)

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_8312Sol Wortelboer (presentator Debatbattle 2011, bekend van onder andere Next Hair Guru en Peking Express 2012)